Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi-500 ml
Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi-500 ml
Sandaloz sakızı, Kuzey Afrika bölgesinde yetişen sandaloz ağacından çıkan bir sakız türüdür. Güçlü bir arındırıcı olarak bilinen sandaloz sakızı, genellikle sirkesi yapılarak tüketilir. Elma sirkesiyle birlikte kullanıldığında diyetlere yardımcı son derece etkili sonuçları olan bir sirke türüdür.
Elmada yüksek oranda A, B6, C, K ve E vitaminleri bulunur. İçerdiği antioksidanlar, lifler ve farklı birçok zengin içerikle mucizevi bir besin olan elma, sirke haline dönüştüğünde ise çok güçlü bir antioksidan haline gelir.
Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi Nasıl Kullanılır: 1 tatlı kaşığı sirkenin suya ilave edilerek tüketilmesi tavsiye edilir. Yiyecek ve salatalara karıştırılarak da tüketilebilir.
Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi-500 ml
Miktar: Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi-500 ml